10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα δημιουργίας e-shop με επιδότηση ΕΣΠΑ

 1. Τι είναι
  Το πρόγραμμα αφορά τη δημιουργία e-shop (κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου) από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο.

 2. Ποιους αφορά
  Όλες τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου που ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω του κορονοϊού και που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων τους, ως εναλλακτικό του ήδη υπάρχοντος.

 3. Τι καλύπτει
  Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο μέσω ΕΣΠΑ και καλύπτει το 100% του κόστους δημιουργίας e-shop και μέχρι το ποσόν των 5.000€.

 4. Πως μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα;
  Όπως σε όλα τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, έτσι και σ’ αυτό, απαιτείται σημαντική συλλογή δικαιολογητικών και μεγάλη προσοχή με δεδομένη τεχνογνωσία και εμπειρία κατά τη διαδικασία υποβολής της πρότασης ενίσχυσης. Η εταιρεία μας, σας κατευθύνει σωστά για την υποβολή του φακέλου σας.

 5. Ποιο θα είναι το κόστος για την επιχείρησή μου;
  Η επιχείρησή σας δεν επιβαρύνεται για τη δημιουργία του e-shop. Όλες οι δαπάνες, ακόμη και τα έξοδα υποβολής του φακέλου, καλύπτονται 100% από την επιδότηση.

 6. Έχω ήδη e-shop, έχω δικαίωμα ένταξης;
  Μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμη και αν διαθέτετε ήδη εταιρικό site ή e-shop.

 7. Πόσους αφορά το πρόγραμμα;
  Το πρόγραμμα έχει συνολικό προϋπολογισμό 80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης τις 5.000€ ανά επιχείρηση. Επομένως, βάση μαθηματικών, οι ωφελούμενοι θα είναι γύρω στους δεκαέξι χιλιάδες.

 8. Πώς θα ξέρω αν θα εγκριθεί η αίτησή μου;
  Με τη συμπλήρωση του φακέλου υποψηφιότητας θα γνωρίζετε από την αρχή αν έχετε δικαίωμα ένταξης.

 9. Τι πρέπει να κάνω;
  Το σημαντικότερο είναι να αποφασίσετε να συμμετάσχετε στις αλλαγές που δρομολογούνται στο εμπόριο και να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες που σας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Στη συνέχεια, επιλέξτε μία αξιόπιστη εταιρία συμβούλων η οποία θα αναλάβει για εσάς όλη τη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμοιβή της εταιρείας περιλαμβάνεται στο ποσό της επιδότησης. Έτσι δε θα έχετε καμία επιβάρυνση!

 10. Πώς θα διαλέξω την κατάλληλη εταιρία για τη δημιουργία του e-shop μου;
  Είναι γεγονός ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από εταιρίες που δηλώνουν ότι μπορούν να κατασκευάσουν e-shop και προσφέρουν διάφορες τιμές. Στην πραγματικότητα όμως λίγες είναι αυτές που μπορούν να ανταποκριθούν με αξιοπιστία και συνέπεια και να υποστηρίξουν με επιτυχία την επιχείρησή σας.
  Επιλέξτε την εταιρία που θα συνεργαστείτε με κριτήριο την προηγούμενη εμπειρία της, τη χρήση σύγχρονου λογισμικού και την υποστήριξή της από γρήγορους και αξιόπιστους servers. Κυρίως, όμως από την ικανότητα των ανθρώπων της να κατανοήσουν τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας και τη διάθεσή τους να συνεργαστούν μαζί σας για έναν κοινό σκοπό, την επιτυχία σας! Το ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, είναι η σωστή επιλογή που θα σας δικαιώσει!