ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget, εμείς στο Πολύπλανο το αξιοποιούμε με τον αποδοτικότερο τρόπο για σας. Γιατί έχουμε πάντα φρέσκες ιδέες και ξέρουμε καλά τη διαφημιστική αγορά εδώ και περισσότερο από τριάντα χρόνια. Έτσι, δημιουργούμε διαφημίσεις που στοχεύουν άμεσα στο κοινό σας και κάνουν το μήνυμά σας να ξεχωρίζει. Καλέστε μας για να μελετήσουμε τις διαφημιστικές ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Από ένα έντυπο μέχρι ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας, θα σας βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να προβληθείτε, συνδυάζοντας αποτέλεσμα και οικονομία. Γιατί, σήμερα, κάθε ευρώ έχει αξία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1990 μέχρι σήμερα, δημιουργούμε ιδέες συνδυάζοντας την αισθητική με την εμπορικότητα και τις μετατρέπουμε σε εργαλείο για τους πελάτες μας. Παρακολουθούμε τις ανάγκες της αγοράς και ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στο χώρο της επικοινωνίας έτσι ώστε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας να είναι πάντα επίκαιρο και αποτελεσματικό. Φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλες τα στάδια της συνεργασίας μας, από το σχεδιασμό μιας επαγγελματικής κάρτας μέχρι την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας.


ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Με το βραβείο «Άλκης Στέας» τιμήθηκε το Πολύπλανο ως αναγνώριση για την πολύχρονη συνεπή παρουσία του και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της επικοινωνίας στην Θεσσαλονίκη. Η απονομή του βραβείου έγινε στο πλαίσιο της 5ης βραδιάς επικοινωνίας που οργανώθηκε από την Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Βορείου Ελλάδος (ΕΕΔΕΒΕ) στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009. Η επιλογή έγινε ανάμεσα στις 100 περίπου διαφημιστικές εταιρίες – μέλη της Ένωσης.